Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Alek Sandar на Виенския Life Ball тази седмица заедно с Yozmit

Alek Sandar на Виенския Life Ball тази седмица заедно с Yozmit

След бляскавото си участие на миналогодишния New York Music Festival, талантливият български музикант и продуцент Alek Sandar ще остави българска следа и на тазгодишният Светски Виенски Бал (VIENNA LIFE BALL) 2013.

Темпераментният изпълнител лети специално за Виенският бал от Ню Йорк в компанията на ексцентричният дизайнер и шоумен Йозмит. Те пътуваха с личен самолет заедно със звезди като Fergie, Adam Lambert, Eva padberg, Carmen Electra и други.

"Никога не съм се забавлявал толкова в самолет. Цялото пътуване бе като едно огромно парти." - сподели той за Signal.bg. Виенският Life Ball е една от най-големите и най-зрелищните годишни благотворителни прояви в света, привличаща силен международен интерес и внимание. 

Най-грандиозното благотворително събитие в Европа, което се организира в подкрепа на ХИВ-позитивните и болни от СПИН, организирано от неправителствена организация AIDS LIFE, основана през 1992 от Gery Keszler и Torgom Petrosian.

Церемонията по откриването на площада на кметството на Виена включва моменти на тишина и речи от страна на международни звезди и партньори, които се фокусират върху повишаване на информираността за СПИН. В тази традиция вземат участие ежегодно множество известни личности (дизайнери, актьори, музиканти, политици, както и модели).  

Гости на бала ще бъдат и Sir Elton John, Eva Padberg, Amanda Lepore, Bill Clinton, Michel Sidibé, Eva und Roberto Cavalli, Karolina Kurkova и други. Популяризирайки каузата и дейността, те изказват своята позиция като модели за подражание за добра кауза.

Alek Sandar е единственият българин, който ще присъства на това уникално събитие. Ролята на Алек ще бъде в състава на решаващото звено, което ще прецени коя ще бъде избраницата на тазгодишният Светски Виенски Бал. 

Alek Sandar и Йозмит (избрана за кралица на бала миналата 2012година) ще бъдат част от журито, което ще избере новата кралица на бала. Броени дни след бала, двамата екстравагантни изпълнители идват в България за откриването на Дома Арт Фест в София.


3    коментара  |    рейтинг: 3.44  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#3   svetla  |  26 May.2013 / 12:42

haha da pone alek hodi na istinkite svetski po sveta

#2   николай  |  25 May.2013 / 16:28

АУУ....МИ КАК ЩЕ МИНАТ БЕЗ ИЯ ТАМ НА ТОЗИ БАЛ.

#1   Тоди  |  25 May.2013 / 15:35

АУУ....МИ КАК ЩЕ МИНАТ БЕЗ ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ТИЯ ТАМ НА ТОЗИ БАЛ....

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута