Виж най-новите клипове и песни тук!

Андреа разкри текста на "Няма да съм аз"

Андреа разкри текста на "Няма да съм аз"

Андреа /© снимка: Личен архив


Новият проект на Андреа съвсем скоро ще бъде презентиран в ефир. Преди десетина дни фолк звездата издаде, че подготвяната песен е със заглавие "Няма да съм аз".

В очакване на парчето и клипа към него, изпълнителката реши да сподели във facebook профила си текста на предстоящия сингъл "Няма да съм аз".

Ето стиховете:


28    коментара  |    рейтинг: 3.00  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#28   hahah  |  31 October.2013 / 09:50

Men me kefi kak v temite za Andrea vinagi sporqt za Galena, Preslava i Anelia :D

#27   Petar  |  31 October.2013 / 09:30

Хора, това е новина за Андреа! Тескта е хипер як, а вие осъзнавате ли че се карате и псувае за глупости?

#26   mihaelka  |  31 October.2013 / 07:17

mnogo hybav tekst se poly4il brao

#25   Фен на Анелия  |  31 October.2013 / 01:13

#24 fen na galena говедо смотано може да наричаш глупак само баща си,брат си и т.н ясно ли ти е дришко!!!!А Когато Анелия е пяла в НДК твоята Галя е стояла пред телевизора и си е мечтала да е като нея Певица от класа и със стил!!!Второ мазните кючеци като "Пак ли"се харесват само от абулигените какъвто си и ти драги затова ромите гласуваха за помията на Галя.Анелия е призната от цяла България и като кажеш името и веднага се сещаш за "Само мене нямаш","Погледни ме в очите","Искам те","Обичай ме"и много други Златни хитове,а нека се върна в началото на кариеранта на Галя за какво се сещат хората "Чупката","Екстаз",
"Дъждовно реге"(признатите от Пайнер даже Златни хитове на Галя в нейната колекция за 2013 година)и най-важното евтиното представяне на твоята звездЪ в банята колко велика слава сдоби от тогава и многото фенове са от този "велик период".
Анелия е класа,стил и талант а не евтиния драги ми мухльо №24 дано някой ден Галя бъде и 1/10 от това което е Ани за обществото в България!!!Колкото и пари да има Галя славата от видеото няма да се промени!!!Успех отново на Ани и Андреа!!!

#24   fen na galena  |  30 October.2013 / 23:54

До: Фен на Анелия Да не смяташ, че тоя горзен ВЪЛК е по-добър от Галка? Дето вълка пуска през 2 месеца нова песен с някакъв евтин клип...моля те Галка държа ''Пак ли'' половин година и през това време не слизаше от топ10 на класацията на Сигнал ''50-те най..'' Глупак! Никога не си позволявам да обиждам някоя от певиците, защото всички се трудят, но сега виждам, че всички фенове на вълка сте като нея - БОЛНИ МОЗЪЦИ! Дори коментирах под статиите за вълка с положителни коментари, но КРАЙ! Умирате си от завист, че Галка е много, много ПО - ДОБРА от вълка - признайте си дори вие го знаете!

#23   Фенka на Галkа  |  30 October.2013 / 22:24

Андреа е номер 1!
Андреа е кралицата на Балканите!

#22   Иво Г. на 16! ФЕН на Андреа!!  |  30 October.2013 / 21:46

До 21! Да! Тя достатъчно си се излага, сама показва на какво ниво е с безсмислените й коментари! Ние да си се кефим на Андреа и Анелия, а пък тая тука, само да им завижда!! :)) Колко се радвам, че се останали здраво мислещи хора!! Браво брат!! :))

#21   Фен на Анелия  |  30 October.2013 / 21:31

До №20 коментар ако мислиш че можеш да спориш с дивата селянка (Фенка на Галя)по-добре недей тя горката е болна има нещо нередно в психиката й жалко.....Постоянно мисли че Света се върти около порно учуканата ЗвездЪ Галя и за нея няма нищо друго важно в живота й мизерен!!!!Колко елементарен,повърхностен и учукан от живота трябва да си за да обиждаш в абсолютно всяка тема Анелия и Андреа горката много е куха за преглед е от специалист.Успех на Андреа с новото парче тя умее да прави хитове и го доказва,както го прави и Анелия!!!А тази мърла повече няма да я коментирам достатъчно се е излага сама Фенка на Галя.

#20   Иво Г. на 16!  |  30 October.2013 / 21:05

До "Фенка на Галка"
Понятието "Злоба" не го знам, но ти го знаеш много добре и си личи от коментарите ти под статии за Андреа и Анелия! Няма да споря с теб, защото съм забелязал, че никога не отговаряш директно на въпросите зададени към теб! И сега като се замисля, наистина имаш мотив и той е да злословиш (което ТИ го умееш най-добре) под статиите за Андреа и Анелия! И УМОЛЯВАМ те кажи ми с какво ти е навредила Андреа, че толкова я мразиш и говориш само лоши неща за нея! Завиждаш ли й, или пък Андреа те е обидила лично теб? НЕ мога да си го обясня, защо си такъв лош човек, който може само да показва гняв и безсърдечие!!

#19   LiL  |  30 October.2013 / 20:59

Само като чета как някой хора вече определят песента по най-различен начин, дори без да са я чули и още по-смешното- определят изпълнителя по харесванията в социалната мрежа, за пореден път се убеждавам, че не трябва да чета коментари в този сайт. Иска ми се песента да е от Оцко, защото само от него ще е хит и само от него ще е в различното звучене, с което Андреа беше известна преди да се върне при Кости, но по текста мисля, че песента ще е кючек от Кости. Все пак ми звучи втълпяващ този текст.

#18   Фенka на Галkа  |  30 October.2013 / 20:43

#17,
ех, благодаря ти. Значи аз, нищо, че точно това уча- как да се изразяваш правилно, как да отсяваш правилните мотиви от грешните такива, съм човек без мотиви? Така ли?... това беше най- смешното твърдение, което чух/ прочетох, откакто разбрах, че „македонците са отделен народ“(което не е вярно).
За разлика от други, аз винаги изтъквам мотивите си защо мисля така по поставена тема/ въпрос/ проблем.
Злоба? Ето тук вече не знаеш какво означава това понятие, както болшинството кухи фенчета на св. Мандра. Злобата е породена от завист, а аз многократно съм казвала, че няма на какво да завиждам и че имам многократно по- високи цели от тези на мандрата.
И чакай, чакай... пак да питам: как така и що за човек трябва да си, че да кажеш, че съвсем мотивиран коментар е безмотивен?


#17   Иво Г. на 16!  |  30 October.2013 / 20:35

До "фенка на галка" Какво те интересува теб Андреа!? Дори вече не прочитам изцяло коментарите ти! Само като видя, че са от теб знам, че в коментарите ти няма нищо човешко, нищо истинско, нищо смислено! Сигурен съм, че Галена ако знае каква "фенка" има ще се срамува цял живот! Защото Галена е здраво мислещ човек, а не като теб! Аз съм заклет фен на Андреа и никога не си позволявам да хуля някоя от певиците, защото знам, че всички се трудят много за да направят една песен да се хареса! Уважавам Галена - има успехи - признавам ги! И не мога да разбера защо ти си такава, знаеш само да мразиш, да хейтваш и да завиждаш! Искрено те съжалявам, защото си човек БЕЗ мотиви! Моля те иди на психиатър, за да разреши проблемите ти! И само да спомена... много ще страдаш в твоя живот, повярвай ми, и мога да ти кажа защо - защото живота ти е изпълнен само с омраза, лишен от грам обич и грам човещина! ВСЛУШАЙ СЕ В ДУМИТЕ МИ! ДАНО МАЛКО СЕ ОСЪЗНАЕШ НА КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛА!! R.I.P.!!

#16   ,,,,,,,,  |  30 October.2013 / 20:01

Текста е страхотен!
А музиката щом е от Оцко, очаквам нещо невероятно. Песните си за Андреа досега са му различни и хубави.

#15   armend  |  30 October.2013 / 20:00

Фенka на Галkа

I dont know girl what is wrong with you...What a fuck every time when signal.bg write something about Andrea u come here and write bad things..Do galena pay to you for this...???

You should ACCEPPT this : ANDREA is DIVA of Pop Folk,DIVA of Ballkania

#14   Фенka на Галkа  |  30 October.2013 / 19:57

#12, копирах ти целия коментар. Запомни го. Защото когато излезе новата боза, ще го сложа в коментар, че да видиш колко си жалък и как възхваляваш тъпа боза(отсега се знае, че е такава, св. Мандра залезе още през 2011-та).
Съвсем ясно си спомням, как с теб спорихме дали „Никой друг“ ще се превърне в хит или не. Накрая аз се оказах права- още като чух, че Андреа ще има нова песен бях скептично настроена, настроена за песен тип „боза“ и „буламач“ и се оказах напълно права. И сега ще съм права.

#13   Лора  |  30 October.2013 / 19:56

Не е лош текстът според мен :) Да видим какъв ще е крайният продукт :)

#12   armend  |  30 October.2013 / 19:51

Фенka на Галkа

Are you Afraid ...????
And u should be because its coming one big TSUNAMI it will destroy everything
Poooor you and ur Fucking singer Galena

The STAR now its wake up it will shake ALL BALLKANIA

And you Фенka на Галkа u can eat our SHIT ahahahah

#11   Фенka на Галkа  |  30 October.2013 / 19:18

'айде сега смотаните фенчета на св. Мандра започнаха да я възхваляват. Тая не е нищо повече от една долна пачавра. „Хитът бил на път“. Така казвахте и за последната боза дето пусна, пък нищо не се случи. Дори не се реализира като хит, камо ли като хитът, за който я готвехте. Стига сте се изхвърляли. За никой не е тайна, че мандрата залезе още през 2011-та година. Погледнете й само харесванията във фейсбук на публикациите(не на страницата), а коментарите...
Харесвания- средно по 200, които, извинете ме, че ги намесвам, Галена и Преслава събират за минути.
Коментари- понеже е блокирала половината фейсбук, смешни бройки от по 10-20 коментара на публикация, които отново биват събирани от Галена, Преслава и много други за минути.
Смешна се св. Мандра, ама много, наистина много смешна!
Сега и за тая песен ще говори, ще говори, ще говори, насам- натам, насам- натам и накрая ще се окаже просто поредната боза.
Дъното преди бяха певици като Юнона, Соня Немска, Валя и т.н. Сега дъното носи име „АНДРЕА“

#10   didi  |  30 October.2013 / 19:10

uhaa.. andrea ne mi e ot lubinite pevici, no teksta na pesenta me vpechatli !! dano i pesenta i klipa da sa syshto tolkova dobri :) uspeh na Andrea !!

#9   koko_forza  |  30 October.2013 / 18:30

Текста доколкото знам е нейно дело, а музиката ще нещо подобно като рап, поп, хип-хоп и чалга. Но не знам кой е композитора! :)

#8   :)  |  30 October.2013 / 18:26

UNIKALEN TEKST!!! DANO DA E HIT ! :)

#7   ivoo  |  30 October.2013 / 17:59

Уникален!!! Хита е на път!!

#6   emo  |  30 October.2013 / 17:58

Текста се е получило страхотно! Надявам се, и песента като цяло да е хубава;) Знам, че Монито Валериева, ще участва в клипа и сигурно, ще има подмятания за НиЛо!!!

#5   Bandolero  |  30 October.2013 / 17:32

Музика и аранжимент - Оцко
Текст - Росен Димитров

#4   valio  |  30 October.2013 / 17:07

© 2013 Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително. Интервютата, коментарите и новините в Signal.bg са подготвени с помощта на репортерите и водещите на сайта. Използвани са и информации и новини от Пайнер, Ара, Диапазон, Сънни и други източници на музикални новини в интернет. Снимки: SofiaPhotoAgency, БГНЕС, Reuters.

#3   valio  |  30 October.2013 / 17:06

© 2013 Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително. Интервютата, коментарите и новините в Signal.bg са подготвени с помощта на репортерите и водещите на сайта. Използвани са и информации и новини от Пайнер, Ара, Диапазон, Сънни и други източници на музикални новини в интернет. Снимки: SofiaPhotoAgency, БГНЕС, Reuters.

#2   mihail  |  30 October.2013 / 16:58

super qk e

#1   Fuck_the_rules  |  30 October.2013 / 16:56

За текст на Андреа ме изкефи доста. ;D

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето: